top of page

TURVAKALVOT

Kiinteistöjen suoja- ja turvakalvot, kuten erilaiset sirpalesuojakalvot, murtosuojakalvot, auringonsuojakalvot ja hiekkapuhalluskalvot ovat monipuolisesti edustettuina tuotevalikoimassamme.


Laadukkaat ikkunakalvot tuovat näkösuojaa ja suojaavat tehokkaasti ilkivallalta ja varkauksilta. Ammattitaitoisesti suunnitellut ja asennetut hiekkapuhalluskalvot toimivat myös tyylikkäästi kiinteänä osana rakennuksen julkisivua tai sisustusta.

577670_10150888413369651_2064992194_n.jpeg

Autamme valitsemaan toimitiloihinne käyttötilanteen mukaisen ja olosuhteisiin sopivimman ratkaisun. Soita numeroon 010 322 6900 tai jätä tarjouspyyntö. Kontaktoimme sinua viimeistään seuraavana arkipäivänä

Turva- ja sirpalesuojakalvot
Turvakalvojen, tyypillisesti murtosuojakalvojen, käyttökohteita ovat esimerkiksi tehtaat, liikkeiden ja myymälöiden näyteikkunat, virastot ja muut julkishallinnolliset rakennukset sekä toimistot. Turvakalvo tekee ikkunalasista hyvin kestävän ja siten ehkäisee varkauksia ja ilkivaltaa kustannustehokkaasti. Suojatun ikkunalasin rikkominen on hyvin vaikeaa ja työlästä. Turvakalvot ovat läpinäkyviä ja käytännössä huomaamattomia. Toimitamme turvakalvoja eri paksuisina ja myös auringonsuojaominaisuuksilla varustettuna.

Sirpalesuojaominaisuuksilla varustetut turvakalvot auttavat puolestaan suojaamaan vakavilta loukkaantumisilta tapaturman sattuessa. Tyypillisesti näitä käytetään koulujen ja lastentarhojen ovilaseissa suojamaan törmäysvahingoilta sekä rakennusten pohjakerroksissa ilkivaltaa vastaan. Sirpalesuojakalvot tuovat turvaa myös räjähdysten aiheuttaman sirpalevaaran varalle. Lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat turvakalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan.

Ateneum-768x576.jpeg
bottom of page