top of page

AURINGONSUOJAKALVOT

Ikkunakalvot torjuvat passiivisesti lämpöä, jolloin sähkön tarve jäähdyttämisessä vähenee, mikä puolestaan tuo säästöä ilmastointikustannuksiin. Auringonsuojakalvoilla voidaankin laskea sisälämpötilaa jopa 5-8 astetta. Toisaalta kalvot vähentävät myös lämmönhukkaa kylmällä säällä, jolloin sähköä säästyy lämmityksen osalta. Ikkunakalvojen asennus onnistuu ilman yllätyksiä eikä huoltokulujakaan ole

Sisälämpötilan muutosten ja häikäisyn lisäksi aurinkosuojakalvot suojaavat irtaimistoa ja tekstiilejä valon aiheuttamalta haalistumiselta. Kaikki auringonsuojakalvot suojaavat myös tehokkaasti UV-säteilyltä. Valikoimassamme on niin peilipintaisia, tummentavia, läpinäkyviä kuin näitä ominaisuuksia yhdisteleviäkin auringonsuojakalvoja.

Hiekkapuhallus removable taustalla.jpg

Auringonsuojakalvot parantavat sisätilojen mukavuutta torjumalla suoran auringonvalon aiheuttamaa lämpösäteilyä ja häikäisyä niin kodeissa, autoissa kuin toimistoissakin. Miellyttävä työympäristö ei ole liian lämmin ja tarjolla on sopiva määrä luonnonvaloa. Tietokoneen näytön katseleminen voi olla turhauttavaa auringon paistaessa työpisteelle. Auringonsuojakalvot vähentävätkin tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä ja auttavat pitämään sisälämpötilan ihanteellisella tasolla.

Ikkunakalvot eivät muuta rakennuksen julkisivua tai ikkunoiden ulkonäköä. Tarvittaessa erilaisia ikkunakalvoja kuten peilikalvoja voi käyttää yksityisyyttä parantavana näkösuojana, jolloin ikkunasta näkee ulos muttei sisälle.

Hiekkapuhallus removable taustalla.jpg
bottom of page