top of page
Teippimestarit-ikkunateippaus-ikkunakalvotus_edited_edited.jpg

TEIPPIMESTARIT OY

IKKUNAKALVOT

Ikkunakalvot torjuvat passiivisesti lämpöä, jolloin sähkön tarve jäähdyttämisessä vähenee, mikä puolestaan tuo säästöä ilmastointikustannuksiin. Auringonsuojakalvoilla voidaankin laskea sisälämpötilaa jopa 5-8 astetta. Toisaalta kalvot vähentävät myös lämmönhukkaa kylmällä säällä, jolloin sähköä säästyy lämmityksen osalta.

Kysy lisää, suosittelemme mielellämme kohteeseesi sopivaa ratkaisua! Olemme 3M ikkunakalvojen valtuutettu jälleenmyyjä. Saat meiltä monipuoliset 3M kalvot, jotka voidaan asentaa kaikkiin ikkunatyyppeihin. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi suositut 3M Prestige 70 -sarjan ikkunakalvot.

3M Prestige 70 ikkunakalvot

3M Prestige 70 ikkunakalvo on yksi suosituimmista ikkunakalvoista kaikille ikkunatyypeille. Kalvo on metalliton ja kirkas, ja se voidaan asentaa sekä sisä- että ulkokäyttöön. 3M Prestige 70 ikkunakalvot antavat erinomaisen aurinkosuojan, mutta ovat ikkunaan asennettuna äärimmäisen huomaamattomia. Kalvot eivät muuta lasin visuaalista ulkonäköä tai rakennuksen julkisivun ilmettä.

3M aurinkosuojakalvo ikkunaan Teippimestareilta

3M tarjoaa markkinoiden johtavat ikkunakalvoratkaisut, jotka takaavat ylivoimaisen suojan, laadun ja energiatehokkuuden. 3M Prestige 70 -sarjan kalvot sekä muut 3M ikkunakalvot soveltuvat sekä yksi- että kaksikerroksisille laseille ja erilaisia kalvoja löytyy sekä sisä- että ulkopuolelle asennettavaksi.

Ota yhteyttä Teippimestarien asiantuntijoihin – meiltä saat 3M kalvot sekä muut ikkunakalvot ja ammattitaitoisen asennuspalvelun. Autamme sinua löytämään kotisi tai toimitilasi tarpeisiin sopivat ikkunakalvot!

3M Prestige 70 ikkunakalvojen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Lämpöä vähentävä teknologia: 3M Prestige 70 -sarjan kalvot torjuvat jopa 97 % infrapunasäteilystä ja 50 % kokonaislämpösäteilystä, mikä auttaa ylläpitämään sisätilojen optimaalista lämpötilaa.

  • Kirkkaus ja luonnonvalo: Kalvot ovat erittäin kirkkaita ja läpinäkyviä, joten ne päästävät sisään runsaasti luonnonvaloa samalla kun ne vähentävät auringon lämpösäteilyä.

  • UV-säteilyn torjunta: 3M Prestige 70 -kalvot suodattavat jopa 99,9 % haitallisesta UV-säteilystä, mikä auttaa suojaamaan lattioita, pintoja, huonekaluja ja muuta sisustusta haalistumiselta.

  • Heijastuksen vähentäminen: Kalvot vähentävät heijastuksia, mikä parantaa näkyvyyttä sekä asumis- ja työskentelymukavuutta sisätiloissa.

  • Energiansäästö: Lämpösäteilyn torjumisen ansiosta kalvot vähentävät ilmastointijärjestelmän kuormitusta ja siten pienentävät kiinteistön energian kulutusta.

  • Ulkonäkö: 3M Prestige 70 -sarjan kalvot ovat lähes huomaamattomia, joten ne eivät muuta ikkunoiden tai rakennuksen ulkonäköä.

  • Kestävyys ja laatu: 3M Prestige 70 -kalvot on suunniteltu kestämään pitkään ilman värimuutoksia, kuplimista tai muita ongelmia.

Teippauksia
jo yli 20 vuoden kokemuksella

Olemme toteuttaneet kaikenkokoisia teippauksia aina sieltä kevyemmistä kohteista laajempiin ja suurempiin nostimia vaativiin asennuksiin. Vain mielikuvitus on rajana, ota yhteyttä!

Teippimestarit-ikkunateippaukset-srv
Teippimestarit-ikkunateippaukset-synsam
Teippimestarit-ikkunateippaukset-optimesys
Teippimestarit-Ikkunateippaukset-ateneum
Teippimestarit-Ikkunateippaukset-columbus
Teippimestarit-ikkunateippaukset-Mandatum

Kattava asennus-verkostomme

Asennuspalvelumme kattaa lähes koko Suomen ja sitoutumisemme huippulaatuun näkyy jokaisessa asennuksessamme. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että teippauksemme asennetaan tarkasti ja huolellisesti, olipa kyseessä sitten teippitapetit, ikkunakalvotus, murtosuojaus tai muu teippausratkaisu.

25

Vuoden

kokemus

1000+

Tyytyväistä asiakasta

ikkunakalvot, ikkunakalvotus, ikkunakalvo hinta, asennus

KOKOSUOMI

500+

Kattava 500km

asennusalue

15

Takuu 10-15 vuotta

Pyydä tarjous
tai kysy lisää!

Olemme aina valmiita auttamaan ja kertomaan parhaan ratkaisun kohteeseesi. Olipa kyseessä kysely, tarjouspyyntö tai yksinkertaisesti halu keskustella ideoistasi, löydät meidät seuraavista kanavista:

0400 413 744  (myös whatsapp)

myynti@teippimestarit.fi

Facebook.com/Teippimestarit

@teippimestarit_official

LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_FI_1080x952_435622_edited.png
teippimestarit, luotettava kumppani
3m, mainosteippaus, ikkunakalvotus
Ota yhteyttä
Kuvia kohteesta

Viesti on nyt lähetetty, kiitos.

bottom of page