top of page

HIEKKAPUHALLUSKALVOT

Näköyhteys toimisto- ja liiketiloihin voi toisinaan tuoda ei-toivottua huomiota. Eivätkö tavanomaiset näkösuojat kuten sälekaihtimet tai verhot säväytä?

Huurrekalvoina ja maitolasikalvoinakin tunnetut hiekkapuhalluskalvot ovat hienovarainen ratkaisu asian korjaamiseksi. Suunnittelemme ja asennamme kalvot yksityiskohtaisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Käytössämme ovat laadukkaat materiaalit, jotka valitsemme käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan

hiekkapuhalluskalvot2XXL copy.jpg

Hiekkapuhalluskalvot tarjoavat tyylikkään ja persoonallisen vaihtoehdon näkösuojaksi kiinteistöjen kuten yritysten liike -, varasto- ja toimistotilojen lasipinnoille.
Näkösuojan lisäksi hiekkapuhalluskalvoja voi myös käyttää tilojen hienovaraiseen koristamiseen ja sisustamiseen. Suunnittelemme näyttäviä sekä yksityiskohtaisen tarkkoja kalvoja suurillekin lasipinnoille ja näin voidaan saada esimerkiksi yrityksen logoakin elegantisti esille.

Hiekkapuhalluskalvomme antavat niin pienille kuin suurillekin julkisivujen ikkunoille ensiluokkaisen vaikutelman.
Hiekkapuhalluskalvot tuovat uudistettua ja yksilöllistä näkösuojaa ikkunoihin, oviin tai muihin lasipintoihin. Hoidamme kaikkien ikkunakalvojen suunnittelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimituksen lisäksi hoidamme myös asennuksen.

 

Suojaamme lasipinnat tehokkaasti ja näyttävästi.

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 010 322 6900 tai jätä tarjouspyyntö. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Hiekkapuhallus.HEIC
bottom of page