top of page

HANKKEITA

TARJOAMME HYVÄLAATUISTA
MAINONNAN PALVELU

 

 

Suunnittelijamme toteuttavat vahvalla ammattitaidolla graafisen suunnittelun. Käytössämme on viimeisimmät Adoben ohjelmistot sekä nykyaikainen näkemys viestinnällisesti suunnittelusta.

SUUNNITTELU JA ASENNUS NOPEASTI
WhatsApp Image 2023-05-11 at 15.30.13.jpeg
Ateneum-768x576.jpeg
LKV_valomainos.jpeg

Käytössä monipuoliset ja laadukkaat materiaalit

Suurkuvatulosteissa käyttämämme tekniikka mahdollistaa suuret koot ja erilaiset materiaalit: kuvissa voidaan käyttää niin paperia, vinyyliä, kankaita, tarroja kuin tapettiakin. Suurkuvatulosteet soveltuvat esimerkiksi bannereiksi, banderolleiksi, julisteiksi, lippukankaiksi sekä mainoskylteiksi ja -tauluiksi. Suurkuvatulosteidemme valokuvantarkka jälki ja kirkkaat värit näkyvät kauas ja korostavat viestiä tehokkaasti.

Suurkuvatulosteet soveltuvat erinomaisesti messuihin ja muihin suurtapahtumiin. Valmistamme suurkuvatulosteina myös esittelytelineiden kuvavuodat erikoisvalmisteisesta muovista, jonka mattapinta estää tehokkaasti häiritseviä heijastumia. Meiltä löydätte myös esittelytelineet ja muut tarvitsemanne messutuotteet. Selvitämme aina tarpeenne, olosuhteet ja materiaalivaihtoehdot huolellisesti. Sen jälkeen ehdotamme parasta suurkuvan toteutustapaa. Suurkuvatulosteemme soveltuvat niin ulkokäyttöön kuin sisätiloihin. Tarvittaessa laminoimme kuvat kestävyyden lisäämiseksi.

 

bottom of page